Olympionic paket

Olympionic paket

PROLJETNI SPORTSKI KAMP U ZAGREBU 17.-21.4.2017.
Neka vaša djeca provedu proljetne školske praznike u sportskom duhu

Olympionic paket je predviđen za svu djecu koja žele isprobati veći broj sportova te naučiti njihove osnove i pravila. Ovaj program sportskog kampa namijenjen je za djecu nižih dobnih kategorija (5 - 10 godina) te onu djecu za koju želite aktivno ispunjen dan sa mnoštvom različitih aktivnosti u kojima svako dijete može pronaći nešto što će ga zainteresirati. Olympionic program provodimo za vrijeme proljetnih praznika. Od noviteta ove godine provodimo svaki dan školu tenisa te organiziramo jedan izlet na Sljeme i posjet sportskom muzeju

Aktivnosti:

•    Univerzalna sportska škola (USŠ)
•    Koordinacijske igre i poligoni
•    Izlet na Sljeme
•    Škola tenisa
•    Igraće konzole
•    IQ sportski kviz
•    Posjet sportskom muzeju

Ostalo:

•    Prehrana
•    Oprema
•    Stručno vodstvo i nadzor

Svakom djetetu omogućavamo upoznavanje osnovnih elemenata igre i pravila različitih sportova, pravila ponašanja na sportskim terenima, razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, učenje o osnovama higijene i zdrave prehrane te razvijanje kreativnosti i inteligencije putem različitih radionica.

Dodatne mogućnosti

  • Prijevoz - dolazak po dijete (isključivo između 7:00 i 7:40). Odvoz počinje u 16:30 i završava predajom posljednjeg djeteta.
    Cijena – 150.00 kn dolzak po dijete ili odvoz kući. Paket dolazak i odvoz iznosi 250,00 kn za cijeli tjedan.
  • Produženi boravak – ukoliko morate ranije na posao, primorani ste ostati duže ili oboje, pružamo i mogućnost produženog boravka u Olympionic igraonici, pod nadzorom trenera ili stručnih animatora.
    Cijena – od 7:00 – 8:00 = 100,00 kn, te od 16:30 – 18:00 = 100,00 kn. Paket za oba produžena boravka iznosi 150,00 kn za cijeli tjedan.

Sportovi u programu univerzalne sportske škole

Univerzalna sportske škola vid je rekreacije namijenjen djeci predškolske dobi i djeci nižih razdera osnovne škole. Razlika se prvenstven očituje u pristupu i načinu provođenja programa, a manje u tematici istog. Osnovni ciljevi su prvenstveno cjelokupan razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djeteta. Također je naglasak na razvoju pozitivnih osobina ličnosti, učenju novih vještina i znanja, stjecanju pozitivnih sportskih i životnih navika. Djecu poučavamo kako biti aktivan član među svojim vršnjacima, te kako se fer boriti na sportskim terenima, uz mnogo drugih pozitivnih iskustva koje pokušavamo svakodnevno prenijeti na djecu.

Gimnastika, atletika, nogomet, plesovi, break dance, hrvanje, street hokej, stolni tenis, badminton, baseball, američki nogomet, judo, bicikl samo su neki od sportova koje učimo kroz plan i program univerzalne sportske škole . 

Koliko to sve traje

Riječ je o petodnevnim sportskim aranžmanima, od ponedjeljka do petka i to od 8:00 do 16:30 sati. U slučaju kiše i lošeg vremena kamp se održava u našim zatvorenim prostorijama i sportskim terenima.

Na koji način to radimo?

Djeca se nalaze pod stručnim vodstvom pomno biranih profesora kineziologije koji svojim znanjem i obrazovanjem usmjeravaju svako dijete kako bi što bolje iskoristilo svoje potencijale te im pružaju uzor svojim ponašanjem i pozitivnim sportskim navikama.

Kvaliteta rada

Individualizirani pristup svakom djetetu naša je glavna karakteristika, a kako bi to postigli osigurali smo male grupe sportaša čiji rad i napredak prate profesori kineziologije.

Karton preporuke i motorički testovi

Kako bi roditelji dobili što bolju sliku svog djeteta oformili smo karton preporuke. Po završetku kampa svaki roditelj dobije izvještaj s preporukom o usmjeravanju svog djeteta u određenu sportsku granu. Karton preporuke ispunjavaju profesori kineziologije u suradnji s trenerima pojedinog sporta na temelju motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, karakteristika i ambicija djeteta prikazanih tokom trajanja kampa. Uz redovno sudjelovanje u našim sportskim kampovima, kroz čitavu godinu možete pratiti rad i napredak svoje djece na temelju pisanog zapisa.
Ukoliko ste zainteresirani za korton preporuke molimo da isti zatražite prije početka kampa.

Oprema

Sva sportska oprema osim bicikla je uračunata u cijenu paketa. Od ostale obavezne opreme molimo djeci ponijeti rezervnu majicu i čarape, kapu, ručnik te sportske tenisice.

Termini

Proljetni školski praznici

17.4.-21.4.2017.

Program se provodi svakodnevno 8:00-16:30 sati.

Cijena – 850,00 kn (PDV uračunat)

Sigurni smo u svoju kvalitetu rada i garantiramo da će svi naši polaznici biti više nego zadovoljni s našom uslugom te da će sa sobom u život ponijeti pozitivne navike i iskustva.
obrazac_za_prijavu
 

 

 

 Za više informacija slobodno nas nazovite ili kontaktirakte putem e-maila.

team_skiboo

olympionic-polozeni-WEB300px