Skijanje za djecu Mariborsko Pohorje 2.-5.1.2019.

Već godinama skijaške programe za djecu i odrasle provodimo na Mariborskom Pohorju, pa vam tako i ove godine predstavljamo skijaški aranžman za djecu koji uključuje spavanje u hotelu Videc sa mnoštvom animacije i zabave tokom četiri nezaboravna dana.

hotel videc


ŠKOLA SKIJANJA 2.-5.1.2019.
"SKIBOO SPORTSKE ZVIJEZDE"
za djecu osnovnoškolske i predškolske dobi
(srijeda-subota)
Što sve uključuje?
Cjelodnevni program škole skijanja 9:30-16:00h
4 dana škole skijanja, prijevoz autobusom, smještaj na bazi tri noćenja s punim pansionom, 24 satni stručan i pedagoški nadzor, skijaške karte, noćno skijanje, jedan odlazak na bazen, jedan posjet Funparku, večernje igre i animaciju
Cijena: 2.590,00 kn

!!! FIRST MINUTE AKCIJA 100 kn POPUST DO 16.11.2018. !!!

Dobrodošli su i roditelji pa smo za njih pripremili ponudu sa spavanjem u manjim apartmanima 3-4 kreveta sa svojom djecom. U program nije uključena skijaška karta no roditelji skijaši ju mogu dokupiti na licu mjesta.
Cijena: 1.790,00 kn

!!! FIRST MINUTE AKCIJA 100 kn POPUST DO 16.11.2018. !!!

* Više o detaljima ponude pogledajte na brošuri koju možete preuzeti na slijedećoj poveznici: Skijanje za djecu Mariborsko Pohorje

** Sve uplate skijaškog aranžmana vrše se putem putničke agencije PRO PUTUJ d.o.o., Zapoljska 14, 10000 Zagreb, Hrvatska. E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., OIB: 24222297154, IDK: HR-AB-01-081005836, IBAN: HR4023600001102515521.Škola skijanja provodi se prema suvremenoj SkiBoo metodi® koja se sastoji od: malih i homogeniziranih grupa, primjene metodskih vježbi i igara, asistencije pri izvođenju elemenata te individualiziranog pristupa svakom djetetu.

Skijašku poduku provode stručne osobe, profesori i apsolventi kineziologije s učiteljskim licencama.

Veličine grupa su 4-8 polaznika na jednog učitelja skijanja.

Ovakav način rada omogućuje djeci da savladaju sve skijaške elemente na zavidnoj razini te daje dovoljno vremena treneru/učitelju skijanja da se svakom djetetu kvalitetno posveti u radu.

Uz ovakav oblik rada dijete će savladati osnovne skijaške elemente te usvojiti skijaška znanja potrebna za samostalno skijanje. Dijete će se također upoznati sa skijaškom opremom te će stvoriti sigurnost u novim uvjetima na snijegu.

Što sve pružamo:o nama1
•    Učenje osnovnih skijaških elemenata
•    Osnovna znanja o skijaškoj opremi
•    Povećanje samopouzdanja i slike o vlastitim sposobnostima djeteta
•    Osamostaljenje prilikom bavljenja sportom
•    Razvoj motoričkih sposobnosti
•    Razvijanje ljubavi prema bavljenju tjelesnim aktivnostima
•    Druženje i upoznavanje novih prijatelja

 

 

 

Dijete obavezno mora posjedovati putovnicu ili osobnu iskaznicu!!!

Naši voditelji škole skijanja diplomirani su Kineziolozi s licencom Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu, što predstavlja najviši rang obrazovanja u struci!