skiboo_skola_skijanja_copy

Dobrodošli na stranice jedinstvene hrvatske škole skijanja.
Zašto jedinstvene!?

Nekoliko je razloga:

Svi naši učitelji i treneri diplomirani su Kineziolozi s licencom Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu, što predstavlja najviši rang obrazovanja u struci!
Posjedujemo višegodišnje iskustvo u radu sa svim dobnim skupinama i razinama skijaškog znanja!

Primjenjujemo individualizirani oblik rada!
Koristimo suvremene metode učenja i usavršavanja skijaških znanja!
Poučavamo i demonstriramo moderne načine i oblike skijanja!
Nismo turistička agencija!
...i da ne nabrajamo više...

skiboo spidermani s ivicom

U našoj originalnoj ponudi svatko će za sebe naći nešto interesantno: 

Skijanje za djecu Mariborsko Pohorje 2.-5.1.2019.

Već godinama skijaške programe za djecu i odrasle provodimo na Mariborskom Pohorju, pa vam tako i ove godine predstavljamo skijaški aranžman za djecu koji uključuje spavanje u hotelu Videc sa mnoštvom animacije i zabave tokom četiri nezaboravna dana.

hotel videc


ŠKOLA SKIJANJA 2.-5.1.2019.
"SKIBOO SPORTSKE ZVIJEZDE"
za djecu osnovnoškolske i predškolske dobi
(srijeda-subota)
Što sve uključuje?
Cjelodnevni program škole skijanja 9:30-16:00h
4 dana škole skijanja, prijevoz autobusom, smještaj na bazi tri noćenja s punim pansionom, 24 satni stručan i pedagoški nadzor, skijaške karte, noćno skijanje, jedan odlazak na bazen, jedan posjet Funparku, večernje igre i animaciju
Cijena: 2.590,00 kn

!!! FIRST MINUTE AKCIJA 100 kn POPUST DO 16.11.2018. !!!

Dobrodošli su i roditelji pa smo za njih pripremili ponudu sa spavanjem u manjim apartmanima 3-4 kreveta sa svojom djecom. U program nije uključena skijaška karta no roditelji skijaši ju mogu dokupiti na licu mjesta.
Cijena: 1.790,00 kn

!!! FIRST MINUTE AKCIJA 100 kn POPUST DO 16.11.2018. !!!

* Više o detaljima ponude pogledajte na brošuri koju možete preuzeti na slijedećoj poveznici: Skijanje za djecu Mariborsko Pohorje

** Sve uplate skijaškog aranžmana vrše se putem putničke agencije PRO PUTUJ d.o.o., Zapoljska 14, 10000 Zagreb, Hrvatska. E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., OIB: 24222297154, IDK: HR-AB-01-081005836, IBAN: HR4023600001102515521.


Opširnije:Skijanje za djecu Mariborsko Pohorje 2.-5.1.2019.

Obiteljsko skijanje Katschberg 5.-12.1.2019.

Dragi naši skijaši i ove godine za vas smo organizirali obiteljsko skijanje u Austriji, u mjestu Katschberg. Ovo skijalište nalazi se na 300 kilometara udaljenosti od Zagreba i prava je destinacija za sve koji žele uživati u snježnim radostima zajedno sa svojim najmilijima. Skijalište se nalazi na nadmorskoj visini 1.640-2.220 m te sadrži 70-ak kilometara skijaških staza uz vrhunsku ponudu i animaciju za djecu na padinama i u smještajnim objektima. 

image

Od ponude smještaja izdvajamo nekoliko različitih mogućnosti koje smo provjerili kako bismo za sve naše članove mogli osigurati ugodan boravak za vrijeme zimskih praznika. Svi objekti nalaze se na skijaškim stazama.

Opširnije:Obiteljsko skijanje Katschberg 5.-12.1.2019.

Škola skijanja Katschberg

ŠKOLA SKIJANJA i VRTIĆ NA SNIJEGU U KATSCHBERGU 6.-11.1.2019.

skola skijanje za djecu za web

U novu skijašku sezonu ulazimo s već standardnim programom u našoj ponudi, školom skijanja u Katschbergu.

Školu skijanja provodimo prema već standardiziranoj suvremenoj SkiBoo metodi® koja se sastoji od: malih i homogeniziranih grupa, primjene metodskih vježbi i igara, asistencije pri izvođenju elemenata te individualiziranog pristupa svakom djetetu.

Skijašku poduku provode stručne osobe, profesori i apsolventi kineziologije s učiteljskim licencama.

Veličine grupa su 4-8 polaznika na jednog učitelja skijanja. Ovakav način rada omogućuje djeci da savladaju sve skijaške elemente na zavidnoj razini te daje dovoljno vremena treneru/učitelju skijanja da se svakom djetetu kvalitetno posveti u radu.

Uz ovakav oblik rada dijete će savladati osnovne skijaške elemente te usvojiti skijaška znanja potrebna za samostalno skijanje. Dijete će se također upoznati sa skijaškom opremom te steći sigurnost u novim uvjetima na snijegu.

 

Škola skijanja provodi se svakodnevno od nedjelje do petka (6 dana) u trajanju 4 sata dnevno aktivnog rada na stazi, s početkom u 10 sati i završetkom u 15 sati. Pauza za ručak organizirana je 13:00-14:00 sati. Zadnji šesti dan škola skijanja organizirana je do ručka. Uz cjelodnevne programe u ponudi imamo poludnevne programe i individualnu poduku za djecu i odrasle.

Vrtić na snijegu naš je poseban program namijenjen djeci 2-4 godine koja još nisu spremna za skijanje, a sastoji se od provedbe raznovrsnih igara s ciljem adaptacije na boravak u planini i na snijegu. Program traje 10-13 sati, a provodi ga stručna osoba, profesor kineziologije, s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom vrtićkog uzrasta.

Kako biste ostvarili posebne cijene namijenjene isključivo za naše članove potrebno je upisati se u naš klub "SkiBoo sportska zvijezda". Uz posebne popuste na školu skijanja članstvo vam donosi i brojne druge pogodnosti u našoj sportskoj akademiji.

Opširnije:Škola skijanja Katschberg

Škola skijanja za djecu Sljeme

Nudimo jedinstvenu školu skijanja za djecu prema SkiBoo metodi® koja se sastoji od: malih i homogeniziranih grupa, primjene metodskih vježbi i igara, asistencije pri izvođenju elemenata te individualiziranog pristupa svakom djetetu uz poštivanje progresivnosti individualnog napretka.   

Skijašku poduku provode stručne osobe, profesori i apsolventi kineziologije s učiteljskim licencama.

Veličine početničkih grupa su do 3 polaznika, a osnovnih i naprednih 3-6 polaznika na jednog učitelja skijanja.

Ovakav način rada omogućuje djeci da savladaju sve skijaške elemente na zavidnoj razini te daje dovoljno vremena treneru/učitelju skijanja da se svakom djetetu kvalitetno posveti u radu.skola_skijanje_za_djecu_za_web

Uz ovakav oblik rada dijete će savladati osnovne skijaške elemente te usvojiti skijaška znanja potrebna za samostalno skijanje. Dijete će se također upoznati sa skijaškom opremom te će stvoriti sigurnost u novim uvjetima na snijegu.

Što sve pružamo:
•    Učenje osnovnih skijaških elemenata
•    Osnovna znanja o skijaškoj opremi
•    Povećanje samopouzdanja i slike o vlastitim sposobnostima djeteta
•    Osamostaljenje prilikom bavljenja sportom
•    Razvoj motoričkih sposobnosti
•    Razvijanje ljubavi prema bavljenju tjelesnim aktivnostima

Lokacija
Škola skijanja se provodi na Sljemenu. Prema potrebi možemo organizirati i odlazak na neko drugo skijalište.

Opširnije:Škola skijanja za djecu Sljeme