Prva profesionalna sportska akademija u Hrvatskoj koja objedinjuje mnoštvo sportova te vam pruža najkvalitetniju sportsku uslugu!

U Zagreb su stigli novi COOL sportovi. Neka vaše dijete isproba neke od njih!

Water sports paket

LJETNI SPORTSKI KAMP U ZAGREBU 2016!
Neka vaša djeca provedu ljetne školske praznike u sportskom duhu

Water sports paket namijenjen je za djecu starije dobi (8 - 14 godina) te svu onu djecu koja svojim sposobnostima, motoričkim razvojem i sportskim ambicijama imaju želju upoznati i savladati osnove sportova poput plivanja, windsurf-a, veslanja, tenisa i rolanja. Obavezno za ovaj paket je poznavanje plivanja i sigurnost u vodi. Ovaj paket provodi se za vrijeme ljetnih školskih praznika.

Opširnije:Water sports paket

Olympionic paket

PROLJETNI SPORTSKI KAMP U ZAGREBU 17.-21.4.2017.
Neka vaša djeca provedu proljetne školske praznike u sportskom duhu

Olympionic paket je predviđen za svu djecu koja žele isprobati veći broj sportova te naučiti njihove osnove i pravila. Ovaj program sportskog kampa namijenjen je za djecu nižih dobnih kategorija (5 - 10 godina) te onu djecu za koju želite aktivno ispunjen dan sa mnoštvom različitih aktivnosti u kojima svako dijete može pronaći nešto što će ga zainteresirati. Olympionic program provodimo za vrijeme proljetnih praznika. Od noviteta ove godine provodimo svaki dan školu tenisa te organiziramo jedan izlet na Sljeme i posjet sportskom muzeju

Aktivnosti:

•    Univerzalna sportska škola (USŠ)
•    Koordinacijske igre i poligoni
•    Izlet na Sljeme
•    Škola tenisa
•    Igraće konzole
•    IQ sportski kviz
•    Posjet sportskom muzeju

Ostalo:

•    Prehrana
•    Oprema
•    Stručno vodstvo i nadzor

Svakom djetetu omogućavamo upoznavanje osnovnih elemenata igre i pravila različitih sportova, pravila ponašanja na sportskim terenima, razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, učenje o osnovama higijene i zdrave prehrane te razvijanje kreativnosti i inteligencije putem različitih radionica.

Opširnije:Olympionic paket

Mini paketi

Jednondnevni i poludnevni sportski kampovi

Mini pakete pripremili smo za svu djecu koja žele sportski aktivno ispunjen dan ili pak sudjelovati u programima kampa samo pola dana i to u jednom od dva turnusa. Prijepodnevnom 8-12 sati ili poslijepodnevnom 12-16:30 sati. On je namijenjen za djecu svih dobnih skupina, kako predškolske (4-6 godina) tako i osnovne školske dobi (7-12 godina). U ovom paket djeca svakodnevno uče i vježbaju osnovne elemente niže navedenih sportova. Na ovaj način djeca će usvojit određena sportska znanja i vještine te razviti svoje motoričke sposobnosti.

Opširnije:Mini paketi

Sportski kampovi za djecuŠto radimo

Sportska akademija SkiBoo te dječji klub zabave i rekreacije Olympionic organiziraju sportske kampove u Zagrebu za djecu u dobi od 5 do 14 godina. U sportskom kampu djeca imaju mogućnost isprobati mnoštvo sportova: rolanje, vožnja bicikla, hokej, baseball, tenis, judo, hrvanje, američki nogomet, klizanje, skijanje, snowboard, badminton, plivanje, windsurf, jedrenje, skijanje na vodi, golf, stolni tenis, ples te mnoge druge. Uz navedeno u prostorijama vrhunski opremljene dječje igraonice Olympionic sve naše polaznike također očekuju koordinacijske igre i poligoni, natjecanja, igraće konzole (Play Station), društvene igre, izleti te IQ sportski kviz. 

Naši ciljevi i zadaće

Djeci želimo prikazati osnovne elemenate različitih sportova te ih usmjeriti u određenu sportsku granu. Osiguravamo motorički razvoj djeteta putem osnovne obuke sportova te kroz aktivnosti u kampu usađujemo djeci ljubavi prema sportu i pozitivne navike aktivnog korištenja slobodnog vremena.

Kvaliteta rada

Kako bi osigurali što veću kvalitetu rada djeci će sportovi biti demonstrirani od strane profesionalnih trenera iz različitih sportskih klubova čime će svaki sport upoznati, osjetiti njegovu specifičnost te proći njegovu osnovnu obuku. Sve aktivnosti u kampu vode profesori kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Praćenje rada i napretka

Svako dijete ima individualne potrebe i drugačije razvijene sposobnosti. Iz tog razloga osigurali smo male grupe sportaša čiji rad prate i bilježe profesori kineziologije kako bi dobili što bolji uvid u napredak svakog djeteta.

Gdje se nalazimo

Sportski kamp u Zagrebu provodi se na Krugama i to na terenima ŠRC Trnje te u prostorima Olympionic Cluba. Na Jarunu se održavaju sprotovi na vodi, dok se sportovi na snijegu za vrijeme zimskih praznika održavaju se na Sljemenu.

Što nakon kampa

Po završetku kampa sva zainteresirana djeca imaju mogućnost nastavka bavljenja sportom te uključivanja u redovan sustav treninga u jednom od preporučenih sportskih klubova.

Paketiobrazac_za_prijavu

1. Mini paketi - već od 100 kuna/dan
Ukoliko želite da vaše dijete sudjeluje samo jedan ili pola dana u našim programima, pogledajte naše MINI pakete sportskih kampova.

2. Olympionic paket - proljetni i ljetni sportski kamp u Zagrebu

3. Water sports paket - ljetni sportski kamp u Zagrebu

 

Termini

Proljetni školski praznici

17.4.-21.4.2017.

Popusti

Nudimo svim roditeljima 10% popusta na drugo te 15% popusta na treće dijete i svako slijedeće. Također svima koji odluče sudjelovati u našem kampu u više termina dajemo popust od 10% na sve termine za koje se odluče. Sva djeca koja su aktivni članovi naših klubova partnera ostvaruju 5% popusta. Promotivne akcije se ne zbrajaju s navedenim popustima.

Gdje se nalazimo

Naša baza je na lokaciji Olympionic Cluba, 1.Pile 21, Kruge

Klikni za prikaz mape

Za više informacija slobodno nas nazovite ili kontaktirakte putem e-maila.

*Zadržavamo pravo otkazivanja kampa u slučaju premalog broja prijava. Minimalo 8-ero djece je potrebno za otvaranje termina. U slučaju otkazivanja termina dijete možete prebaciti u bilo koji tjedan u kojem se kamp održava ili vršimo povrat akontacije.